N/D
Dansa, exercici, composició musical i més... amb el Convent de Sant Agustí

Dansa, exercici, composició musical i més... amb el Convent de Sant Agustí

Tothom qui segueixi de prop la programació del Centre Cívic Convent de Sant Agustí ha d'estar aquests dies pendent de les seves xarxes socials, ja que, tant ells com els centres amb els quals tenen contacte, pengen propostes i vídeos que no us hauríeu de perdre.

Consulteu el Facebook del Convent i trobareu, d'entrada, una visita virtual mitjançant YouTube a l'exposició Patas arriba (a la foto), una mostra de Graciela Contreras Guzmán. És una educadora canària que va començar a treballar en un menjador social de Barcelona i ha acabat resumint l'experiència en un seguit de fotografies en blanc i negre cadascuna de les quals s'acompanya d'una història.

Us interessa més la música electrònica composta per ordinador? Doncs segur que voleu escoltar els bons consells per a fer servir el software Ableton Live que us ofereix a la xarxa DeDO, una associació cultural molt vinculada al Convent que es dedica a la música electrònica i l'art digital.

Els amants de la dansa que vulguin explorar les connexions entre dansa contemporània i flamenc trobaran al Facebook del Convent un breu vídeo de Trinidad Colomar, experta en flamenc contemporani descalç i àrab. Més activitat física? La Sara Gómez, professora de fitness, dansa afro i reggaeton al Convent, comparteix rutines i directes mitjançant el seu Instagram. Trobareu l'enllaç al Facebook del Centre Cívic.

I recordeu que Maker Convent, l'espai d'aprenentatge informal sobre fabricació digital del Convent de Sant Agustí, segueix proposant reptes, aquest cop des del seu compte d'Instagram: des de fer dissenys en 3D a elaborar un mapa de la instal·lació elèctrica de casa vostra...

Si aquests dies necessiteu companyia i entreteniment, no deixeu de consultar el Facebook, el Twitter i l'Instagram del Centre Cívic Convent de Sant Agustí, on trobareu tota mena de propostes.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/dansa-exercici-composicio-musical-mes-convent-sant-agusti
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android