Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
La programació del Mecal 2020, a un clic

La programació del Mecal 2020, a un clic

Des del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, ho tenien tot a punt per començar la 22a edició, que havia de tenir lloc entre els mesos de març i abril. Però una setmana abans d'engegar els projectors es va haver de suspendre amb motiu, com ja podeu suposar, de l'expansió de la pandèmia de la Covid-19 i el conseqüent confinament. L'organització ha decidit que els curts i les animacions es puguin veure des de casa. Com? Només cal tenir connexió a Internet, entrar a l'enllaç, registrar-s'hi i abonar 2,5 € si només voleu visualitzar una sessió —cada una inclou diversos títols—, o 12 € si voleu adquirir el passi del festival.

L'oferta és realment extensa i variada. Mecal ha posat a disposició dels internautes tant les cintes de les seccions a competició (Animació, Internacional, Obliqua i Documental), com també les de les seccions paral·leles del festival (Trash Anim, Infantil, Públic jove, Talents catalans, Talents espanyols, Comèdia, Curtmetratges eròtics, Terror, Sci-Fi, Go Green, LGBTI, Macho Men, #MeToo, Womart i Immigració). Per citar només alguns títols, entre els curtmetratges d'animació trobareu Acid Rain, de Tomek Popakul, o Drahtseilakt, de Markus Ott; de curts internacionals hi ha Solsticio de verano, de Carlota González-Adrio, o Tres veces, de Paco Ruiz, i de documentals, Year of the Robot, d'Yves Gellie, o Le Jardin, de Frédérique Menant.

La versió en línia del festival Mecal estarà disponible només fins al 26 de maig. Per a més informació, cliqueu aquí.


Sessió única: 2,5 €
Passi del festival: 12 €


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/festival-mecal-online
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android