N/D
La Mostra Internacional de Films de Dones no s’atura

La Mostra Internacional de Films de Dones no s’atura

Si us pensàveu que la situació actual pararia tota l’activitat, anàveu per molt mal camí. La Mostra Internacional de Films de Dones es trasllada de la gran pantalla a la pantalla de l’ordinador perquè pugueu gaudir del seu contingut malgrat les circumstàncies. Podeu començar visitant el seu canal de Vimeo, on trobareu entrevistes, col·loquis i vídeos homenatge, entre d’altres. Els continguts del canal circularan per les xarxes a través de l’etiqueta #GuerrillaAudiovisualFeminista perquè els pugueu localitzar amb facilitat.

També podeu visitar la secció editorial ‘Publicacions’ al web de la mostra, on hi ha penjats dossiers sobre directores de cinema o de documental escrits per crítiques i cineastes. Una de les directores destacades enguany és Chantal Akerman, una de les dones més programades a la Mostra de Films de Dones. A més, des d'aquí podeu accedir a convocatòries passades del Projecte Arxipèlag, un recull d’homenatges audiovisuals a cineastes referents com Agnès Varda o Maya Deren.

Recordeu que la Mostra de Films de Dones disposa d’un canal a la plataforma de vídeo FilmIn, a través del qual tindreu accés a contingut amb nom de dona seleccionat per l’organització del festival. El canal s’ha anat actualitzant els darrers dies perquè tingueu a l'abast les novetats més fresques.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/mostra-internacional-films-dones-vimeo-filmin-publicacions-arxipelag
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android