Fechar Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
Recupereu la BCNegra 2020

Recupereu la BCNegra 2020

Si us vau perdre algun dels actes de la BCNegra, la trobada de novel·la negra de la ciutat de Barcelona, ara és el millor moment per recuperar-ne alguns retalls. Després de cada edició, l’organització publica al seu web un recull d’enregistraments dels actes tipus xerrades, conferències i presentacions de llibres. A més d’aquest contingut, que està en format vídeo, també hi trobareu un grapat de podcasts per reviure un dels esdeveniments més foscos de la ciutat.

Per exemple, alguns d’aquests vídeos són: ‘Orfandat’, una conversa entre l’escriptora basca Dolores Redondo, guanyadora del Premi Planeta 2016, i l’escriptor i també guionista Domingo Villar; ‘Malasaña’, la xerrada que hi va haver entre el guanyador del Premi Pepe Carvalho 2020, Juan Madrid i el professor Javier Sánchez Zapatero, expert en novel·la negra; també podreu escoltar ‘Port’, un diàleg protagonitzat per Yasmina Khadra, pseudònim femení de l’escriptor algerià Mohammed Moulessehoul, i Petros Màrkaris, escriptor i guionista grec. A més d’això, hi ha vídeos com el de la presentació de la BCNegra 2020 o l’entrega del Premi Pepe Carvalho 2020.

Al compte de Twitter de Barcelona Literatura, que s’encarrega de la BCNegra, podeu trobar més recomanacions de lectura i activitats relacionades per quan se us acabin les idees.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/bcnegra-2020-recuperar-videos-podcasts-xerrades
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android