Fechar Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
Les Cruïlla Talks a Spotify

Les Cruïlla Talks a Spotify

L’organització del festival Cruïlla és conscient dels canvis que tenen lloc arreu del món i volen evolucionar amb ells, sempre fent costat al seu públic i als problemes globals que els preocupen. És així com l’any 2019 va néixer la idea de projecte de les Cruïlla Talks, un espai de reflexió i diàleg on es pugui debatre sobre aquests problemes i proposar-hi solucions. Actualment teniu disponibles les quatre xerrades que van tenir lloc l’any passat per recuperar-les quan vulgueu. Les trobareu a la plataforma musical Spotify.

El cantant de reggae Tiken Jah Fakoly parla sobre la realitat africana i com la denuncia a les seves cançons a ‘Cuando la música es la red’; les il·lustradores Paula Bonet i Raquel Riba Rossy destrueixen les barreres en l’art i el transformen en una arma per reivindicar els drets de les dones a ‘Contra el postureo, dos voces con mensaje en las redes sociales’; Khalida Popal, creadora de la primera selecció de futbol femenina a l’Afganistan, parla sobre el feminisme en aquest esport a ‘Cuando las redes sociales te dan voz en el mundo’ i Tarana Burke explica i dissecciona el moviment feminista #MeToo que va fundar el 2006 a ‘El #MeToo: un momento o un movimiento?’.

Amb aquests enregistraments queda clara la voluntat del Cruïlla d’abordar temes actuals i de controvèrsia en què tothom pot trobar algun interès propi. Xerrades de més de 40 minuts de durada que us semblaran pocs.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/cruilla-talks-xerrades-feminisme-illustracio-futbol-metoo-africa
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android