N/D
Els secrets de la Casa de les Punxes

Els secrets de la Casa de les Punxes

Us agradaria fer una ruta virtual diferent? La Casa de les Punxes us proposa visitar un dels edificis més importants del modernisme català de la mà dels seus guies. La Lola i el Julio són els protagonistes d’aquestes càpsules que trobareu al canal de YouTube de la casa i us parlen dels seus racons a través de detalls arquitectònics, dels materials i dels dissenys. Són vídeos de menys de dos minuts que us faran sentir que acompanyeu els guies pels passadissos i les sales de la Casa de les Punxes.

I si aquests vídeos us obren la gana del coneixement, sempre podeu accedir al seu blog, on trobareu entrades breus sobre el mateix edifici, la seva història i també sobre persones i elements relacionats amb aquest. També proposen activitats que es poden dur a terme durant el confinament: el passat dia del pare demanaven artesans per decorar de nou la Casa de les Punxes amb plantilles per dibuixar i pintar, que encara podeu recuperar al blog.

Després d’aquestes visites, l’únic que us faltarà serà gaudir del passeig per la fantàstica terrassa de l’edifici, però això haurà d’esperar. Mentrestant, seguiu la Casa de les Punxes a Facebook, Twitter i Instagram per estar al dia de les propostes virtuals.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/casa-punxes-visita-virtual-guia-blog-historia
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android