N/D
Art des d’una altra perspectiva amb l’UPF Art Track

Art des d’una altra perspectiva amb l’UPF Art Track

Artistes de tot tipus han fet donacions artístiques a la Universitat Pompeu Fabra, les quals es troben majoritàriament als edificis emblemàtics del Campus de la Ciutadella. Aquestes creacions d’artistes contemporanis i internacionals estan recollides en una eina que la universitat va posar en marxa el 18 de maig del 2016, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus i el 25è aniversari de la mateixa universitat. UPF Art Track neix per obrir al públic el patrimoni artístic de la Pompeu Fabra i oferir-li una manera senzilla de gaudir-ne des de casa.

Gràcies a la plataforma de Google Arts & Culture podeu veure la ‘Sala de Reflexió’ i altres obres d’Antoni Tàpies, ‘Contenidor-Contingut’, d’Eulàlia Valldosera, ‘Flors del coneixement’, de Jaume Muxart, o ‘25è aniversari’, de Max de Esteban, a més de molts altres artistes com Jaume Plensa, Susana Solano, Eduardo Chillida, Roy Lichtenstein, Josep Guinovart o Albert Ràfols-Casamada. Si navegueu entre tots els elements també trobareu fotografies, dibuixos i alguns vídeos que mostren els espais del Campus de la Ciutadella.

Aquest projecte forma part de la iniciativa Barcelona Circuit d’Art Contemporani i és la manera perfecta de gaudir de tot l’art que s’amaga entre els murs de la Universitat Pompeu Fabra.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/universitat-pompeu-fabra-art-track-visita-virtual
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android