N/D
Les entranyes de la Casa Batlló

Les entranyes de la Casa Batlló

La Casa Batlló és un dels edificis més impactants i importants del Modernisme català i és per això que sempre hi ha una bona cua per poder-lo visitar. Segur que hi heu passejat moltes vegades per davant, ja que la seva situació al bell mig del Passeig de Gràcia el fa imperdible, però potser no heu arribat a entrar-hi mai. Gràcies a la visita virtual 360º que trobareu al mateix web de la Casa Batlló podreu passejar tranquil·lament i sense aglomeracions pels interiors del preciós edifici d’Antoni Gaudí.

Podeu començar la visita des de la façana i fer una ullada al vostre voltant, un Passeig de Gràcia a l’entrada del capvespre. Un cop dins, sou lliures de passejar per les diferents plantes de la casa, des de l’entrada, passant per la planta noble, fins a les golfes, de camí al terrat, on trobareu les sinuoses xemeneies que tant recorden els guerrers de la Pedrera. Amb l’ajuda de les fletxes, el mapa orientatiu i el vostre ratolí, podeu navegar pels passadissos de la casa, buits de gent, i apropar-vos als detalls que vulgueu admirar de més a prop.

Al mateix web trobareu també tota la informació que us cal sobre l’edifici i l’obra de Gaudí perquè així agafeu ganes de visitar-la quan torni a obrir les portes al públic.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/casa-batllo-ruta-virtual-sofa
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android