N/D
La Sagrada Família, amb tot detall

La Sagrada Família, amb tot detall

Antoni Gaudí va ser un geni i un avançat al seu temps, però possiblement no va arribar mai a imaginar que les seves grans construccions es podrien veure còmodament des de casa i a través d'una pantalla. Direu, i segurament amb raó, que no és el mateix visitar físicament un lloc que mirar-lo a través d'un dispositiu mòbil. Però ja que aquests dies no ens hem de moure de la nostra llar i tots els equipaments i espais culturals i artístics estan tancats, podem aprofitar les eines que ens ofereixen les noves tecnologies i, per exemple, fer una visita virtual a un temple tan i tan conegut com és la Sagrada Família. A més, les visites virtuals tenen els seus avantatges, com ara no haver de fer una llarga cua per entrar als llocs, poder observar els espais en silenci i sense multitud de turistes o visualitzar amb tot detall i tanta estona com necessitem les parts més altes d'una construcció sense patir per les nostres cervicals.

La visita virtual a la Sagrada Família se'ns presenta dividida en diversos àmbits del temple: les façanes de la Passió i del Naixement, l'interior, l'absis, el claustre del Roser, la sagristia de Ponent, la Cripta i la tomba de Gaudí. Així mateix, podem visitar l'estat de les obres en la seva part més elevada, fet que ens permet contemplar unes vistes espectaculars de Barcelona de 360º.

La primera pedra del Temple Expiatori de la Sagrada Família es va posar el 19 de març del 1882. Les obres de construcció es troben en la seva recta final, i es calcula que acabaran el 2026.

Per fer la visita virtual, cliqueu aquí.


Accés lliure


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/visita-virtual-sagrada-familia
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android