N/D
‘We Women’, el projecte col·laboratiu de Sol Picó

‘We Women’, el projecte col·laboratiu de Sol Picó

L’espectacle We Women, de la companyia de dansa Sol Picó, és un projecte col·laboratiu sobre la dona contemporània. Diferents artistes i coreògrafes, amb perspectives diferents que atorga la seva diversitat cultural, tenen com a objectiu el diàleg al voltant del paper de la dona a la societat actual i reflexionar sobre qüestions com la falta de llegat i l’oblit històric de la col·laboració de la dona en el món artístic. La diversitat de l’espectacle no només es reflecteix en el missatge, sinó també en el conjunt heterogeni de tècniques de ball que el formen i del grup de dones que han trencat amb els esquemes de les seves cultures i societats i que tenen molt a dir sobre el seu paper al món.

La companyia de dansa Sol Picó es va crear el 1994. La seva característica principal és l’amalgama de gèneres que treballa i la seva tècnica es pot descriure com a forta, precisa i dinàmica. La companyia va estrenar ‘We Women’ dins del Festival Grec de Barcelona l’any 2015, al Mercat de les Flors, sota la direcció de la mateixa Sol Picó i amb la dramatúrgia de Roberto Fratini.

L’espectacle ‘We Women’ té una durada de 60 minuts i ara en podeu gaudir en línia des del canal de YouTube de la companyia.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/we-women-projecte-collaboratiu-sol-pico-online
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android