N/D
‘Map to the Stars’, una aplicació per promoure la dansa

‘Map to the Stars’, una aplicació per promoure la dansa

Si us agrada la dansa, esteu d’enhorabona. Perquè el Mercat de les Flors, la Casa de la Dansa, posa a disposició de les famílies una aplicació adreçada a mestres de primària que volen potenciar a les aules el coneixement del cos i la creativitat i que, mentre duri el període de confinament, sortirà de les escoles per entrar a les cases. Map to the Stars conté propostes pràctiques vinculades a diverses matèries acadèmiques, amb jocs i vídeos explicatius per fer ‘moure’ les nenes i els nens i ajudar-los a concentrar-se i a relaxar-se, sense que calgui tenir coneixements ni experiència prèvia en dansa i arts del moviment.

De caràcter gratuït i apta per a tauletes i telèfons intel·ligents, Map to the Stars planteja activitats de diferents durades i graus de complexitat per treballar qualsevol matèria d’estudi (matemàtiques, història, geografia, art...) amb l’ajuda de jocs de ritme. Cada proposta es divideix en tres parts: l’escalfament, que posa les bases dinàmiques de l’activitat; l’exercici principal, amb vídeos explicatius, i la relaxació, que recull l’energia de l’alumne. A més, un cop realitzat aquest recorregut es convida l’infant a reflexionar sobre el que s’ha dut a terme.

L’aplicació per a Android i iOS, disponible en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i holandès), es pot descarregar a les plataformes habituals pel nom Map to the Stars-MTTS. I, un cop instal·lada, caldrà accedir-hi amb l’usuari MER_noetdesballis i la contrasenya xgH9N5Yy. Trobareu més informació sobre l’ús i el funcionament d’aquesta eina en aquest enllaç.


Per a famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/map-stars-aplicacio-jocs-ritme-dansa-aprendre-mercat-flors
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android