N/D
Sostenibilitat domèstica

Sostenibilitat domèstica

Apropar la sostenibilitat al major nombre de persones possible. Amb aquest objectiu, l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu organitza regularment activitats, impulsa accions i ofereix serveis a la ciutadania en matèria de medi ambient i desenvolupament sostenible. Per no deixar de banda la seva missió durant els dies de confinament, l’aula publica cada setmana diverses propostes per al públic familiar que es poden realitzar des de casa.

Les activitats setmanals consten de tres elements. Un joc interactiu repta a nens i nenes a posar a prova els seus coneixements sobre el cultiu d’hortalisses, l’estalvi energètic, la natura marina, la reducció de residus, els ecosistemes forestals, la gestió sostenible d’un poble... Una altra de les propostes de cada lliurament consisteix en un conte que porta als lectors i lectores a viure noves aventures i a descobrir el valor de la natura sense la necessitat de desplaçar-se.

En tercer lloc, cada setmana l’aula recomana un experiment o un taller amb materials reciclats. Són experiències pràctiques per donar una segona vida a objectes que en altres circumstàncies haguessin acabat al cubell de la brossa. Per exemple, una manera d'aprofitar els rotlles de paper higiènic consisteix en la creació de recipients on sembrar llavors que, una vegada germinen, es poden trasplantar a un test sense haver de retirar el cartró. A partir una garrafa d’aigua buida és ben fàcil construir un abeurador per a ocells i omplir el balcó de fauna urbana. I amb brics, envasos i restes de cartró es poden crear joguines i passar estones d'allò més divertides. Un conjunt d’activitats manuals i idees creatives per reduir residus i afavorir el nostre entorn.

Endinseu-vos amb la família a la cultura de la sostenibilitat a través d’aquest enllaç.


Gratuït.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/sostenibilitat-domestica-aula-ambiental-sant-andreu
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android