N/D
Experiències verdes i sostenibles

Experiències verdes i sostenibles

L’Aula Ambiental Les Corts és la línia de treball del Centre Cívic Can Deu que ofereix activitats relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat. Durant els dies de confinament a causa de la Covid-19, totes les seves activitats presencials s’han cancel·lat però a canvi, l’Aula Ambiental ha posat a l’abast de tothom alguns dels seus recursos per experimentar amb la ciència, prevenir els residus i descobrir en família el valor de la natura. Ho fa a través de tres dossiers temàtics que es poden descarregar en PDF.

Mitjançant la Guia d’experiments "Petits científics" convertireu casa vostra en un veritable laboratori d'investigació i elaboració de productes a partir d'elements molt quotidians. El document proposa activitats per fabricar sabó natural, perfums, slime, un globus que s'infla sol i una sofisticada llum de lava. De manera similar, un altre dossier proporciona les claus per elaborar Paper reciclat a partir de trossos de llençols, papers vells i la reutilització d’altres elements que tenim per casa.

L’estació primaveral és un moment idoni per posar en pràctica un altre manual de l’Aula Ambiental: la Guia d’activitats "El verd a casa". Les propostes promouen el cultiu casolà de plantes amb l’ús de diversos productes ecològics i reutilitzats. Gràcies a aquesta guia aprendreu a cultivar maduixes amb un sistema de reg autònom fet amb ampolles de plàstic, a muntar un hivernacle amb oueres, a crear un jardí de plantes aromàtiques com menta, romaní o julivert a partir de llaunes utilitzades i a elaborar imants per a la vostra nevera amb taps de suro portadors de plantes suculentes. Fins i tot, amb una caixa de CD, podreu construir un senzill recinte per a l'estudi del cicle de vida de les plantes amb què observareu com germinen, creixen, es cobreixen de fulles, floreixen i donen fruits. Un munt d'idees per omplir de verd la vostra llar.

Més informació en aquest enllaç.


Gratuït.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/experiencies-verdes-sostenibles-centre-civic-can-deu-aula-ambiental-corts
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android