Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
LATcinema a domicili: propostes quinzenals perquè en gaudiu des de casa

LATcinema a domicili: propostes quinzenals perquè en gaudiu des de casa

LATcinema, la secció de cinema de la Casa Amèrica Catalunya, proposa cada quinze dies una selecció de pel·lícules de contingut llatinoamericà que teniu a la vostra disposició gràcies al fet que directors i productores les han posat en obert. Des de LATcinema us volen fer més suportable el període de confinament i confien que aquesta programació us ajudarà a distreure-us i a aprendre. Les últimes incorporacions han estat Fantasmas (2020), un curtmetratge sobre els esforços d’una mare per fer feliç la seva filla en temps de quarantena, La estrategia del caracol (1993), un dels clàssics del cinema colombià modern que va guanyar diversos premis en festivals, i Sigo siendo – Kachkaniraqmi (2013), una narració coral de les històries de diferents músics d’un mateix país.

Entre les recomanacions anteriors trobareu també algun documental, com La Dixon (2017), sobre l'extraordinària cantant Deborah Dixon, molt estimada a l'Argentina, o Bienvenidos (2015), una docuficció espanyola que es basa en el projecte ‘Luces para aprender’, de l'Organització d'Estats Iberoamericans per a l’Educació, la Ciència i la Cultura.

Seguiu atents a la seva pàgina web per no perdre-us les properes recomanacions de LATcinema.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/latcinema-domicili-propostes-cinema-gaudir-casa
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android