N/D
La crisi de l’habitatge al Festival Enfocats

La crisi de l’habitatge al Festival Enfocats

El Festival Enfocats de fotografia s’ha vist interromput pel confinament, però el Centre Cívic Pati Llimona vol compartir igualment amb vosaltres les projeccions que tenien preparades per a l’ocasió, ja que per a ells el missatge del festival segueix sent important. Gentrificació, desnonaments, massificació turística i especulació són alguns dels problemes que es volen mostrar. Ficción Inmobiliaria, del col·lectiu Left Hand Rotation, és una de les obres que forma part de la mostra, una trilogia feta a partir del muntatge de diferents pel·lícules de ficció que tracten el tema de l’habitatge. També podeu veure Tot inclòs, un documental sobre el turisme a les Illes Balears, i La Plataforma i Precaristas, dues peces que defensen el dret a un habitatge digne des de diferents fronts.

Alguns dels documentals els podeu trobar de pagament a FilmIn: per als majors de 6 anys, la pel·lícula d’animació Jacob, Mimi i els gossos del barri ajuda a entendre la gentrificació i les conseqüències que té. També podeu veure Push i City for sale, dos documentals que exposen el problema de la massificació turística i com afecta els residents de les ciutats, que veuen com els preus dels seus habitatges pugen com l’escuma.

Totes les peces són gratuïtes, a excepció de les que trobareu a FilmIn, que tenen un cost d’entre 2,95 i 3,95 euros si no esteu subscrits a la plataforma.


Consulteu el preu de cada pel·lícula


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/crisi-habitatge-festival-enfocats-documentals-online
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android