N/D
El cinema de FIRE!! a FilmIn

El cinema de FIRE!! a FilmIn

FIRE!!, la mostra internacional de cinema gai i lesbià de Barcelona, us ofereix una selecció de films en línia perquè en pugueu gaudir des de casa. Són més de 30 pel·lícules de ficció i documentals de mostres anteriors que han obtingut millors crítiques. D’entre les més recents destaquen Knife + Heart, de Yann González, Salvaje, el premi a Millor Òpera Prima a Cannes de Camille Vidal-Naquet, i L’Animale, de Katarina Mückstein. També hi trobareu alguns clàssics, com la biografia del dissenyador de moda Yves Saint Laurent, de Jalil Lespert, que va merèixer un premi a la Berlinale.

Entre els documentals la selecció és menys extensa, però igual de bona. Hi trobareu Out, de Denis Parrot, que fa un recull de vídeos de joves de la generació d’Internet que han trobat en aquest el seu mitjà per sortir de l’armari. O també La socióloga y el osito, dirigit per Ethiene Chaillou i Mathias Théry, una peça per a tota la família que parla sobre el matrimoni igualitari i la tolerància a través de titelles.

Si no esteu subscrits a FilmIn, el preu dels films de FIRE!! és d’entre 2,95 i 3,95 euros, a excepció de les dues ficcions més antigues, que tenen un cost d’1,95 euros. Trobareu tota la programació al canal de FIRE!! a FilmIn.


1,95 € – 3,95 €


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/cinema-mostra-fire-filmin-seleccio-pellicules-casa
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android