N/D
Can Allà munta un concurs de curtmetratges casolans

Can Allà munta un concurs de curtmetratges casolans

Can Allà és un centre de creació situat al barri de Gràcia, no gaire lluny de la plaça de Gal·la Placídia. Allà trobareu un espai de treball compartit on la creativitat desborda les taules i s'estén per tot arreu. Així, ha acabat sent un centre de creació, un espai de tallers, una sala d'exposicions... No és estrany que, en condicions de confinament, se'ls disparés la imaginació.

És així com han decidit convocar un concurs que tingui tothom entretingut. Teniu un telèfon mòbil, paper de colors o llapis per dibuixar i una mica de plastilina? Doncs ja teniu tot el que necessiteu per fer un curtmetratge.

Podeu fer servir aquests materials que us dèiem o uns altres que preferiu o que tingueu més a mà, fins i tot fruites i verdures. Es tracta de crear uns personatges (qualsevol ninot que tingueu o que us fabriqueu us servirà) i col·locar-los en un decorat a petita escala que us haureu fabricat vosaltres mateixos amb paper, cartó o qualsevol altra cosa.

Escriviu un guió ben curtet i ben divertit, dramàtic o enginyós i busqueu alguna de les aplicacions de mòbil que us recomanen per filmar en stop-motion. És una tècnica cinematogràfica en la qual s'enregistra una imatge, s'atura l'enregistrament, es mouen els personatges i es torna a enregistrar. En disposar totes les imatges una darrere de l'altra es crea la impressió de moviment, de manera que ja teniu la vostra pel·lícula muntada.

Al Facebook de Can Allà trobareu un tutorial bàsic que us explica tots els passos. Seguiu-los, elaboreu el vostre curt de menys de dos minuts i feu-lo arribar mitjançant WeTransfer (can-alla@hotmail.com), o bé els seus comptes de Facebook o l'Instagram. Ells valoraran els millors i atorgaran premis: un kit per seguir fent stop-motions, una classe mestra sobre el tema, la possibilitat de projectar el vostre treball...

Si voleu combatre l'avorriment de la manera més creativa possible, consulteu el Facebook de Can Allà o el seu compte d'Instagram i comenceu a filmar.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/can-alla-munta-concurs-curtmetratges-casolans
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android