Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
La moda entra a casa vostra amb el Moritz Feed Dog

La moda entra a casa vostra amb el Moritz Feed Dog

La plataforma In-Edit TV us porta a casa alguns dels documentals del festival In-Edit perquè en gaudiu durant el confinament. A més, dedica un dels apartats especials al Moritz Feed Dog, festival de documentals de moda, i us ofereix gratuïtament dues de les obres que han participat en edicions anteriors de la mostra. Els documentals disponibles fins ara són: Westwood. Punk, Icon, Activist (2017), que va inaugurar el Moritz Feed Dog 2018 amb la història de la dissenyadora britànica Vivienne Westwood, i Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco (2017), sobre com aquest dissenyador fill d’immigrants porto-riquenys lluitava pel seu reconeixement als anys setanta.

L’organització del festival està treballant per trobar una nova data per celebrar l’edició del 2020, que havia de tenir lloc a finals de març. Ara us deixen amb aquests documentals gratuïts que podeu veure a la plataforma d’In-Edit TV, i també us recomanen peces d’altres edicions que podeu recuperar si sou subscriptors d’altres webs de vídeo en línia, com Netflix, Movistar+ o FilmIn.

Al mateix web d’In-Edit TV trobareu altres documentals musicals participants del festival In-Edit que també se celebra a Barcelona.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/moritz-feed-dog-festival-documentals-moda-confinament
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android