Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
Refree, Isaki Lacuesta, Agnès Varda i altres tresors audiovisuals, a Fabra i Coats

Refree, Isaki Lacuesta, Agnès Varda i altres tresors audiovisuals, a Fabra i Coats

La primera proposta la protagonitzen el músic Raül Fernández Refree i el cineasta Isaki Lacuesta. Tots dos havien col·laborat al Sónar 2018, havien fet videoclips conjuntament i havien treballat en la banda sonora d'Entre dos aguas, el film que Lacuesta havia dirigit aquell any. Es van retrobar al Centre d'Art Contemporani de Fabra i Coats entre el gener i el març del 2019 donant forma conjuntament al projecte multidisciplinari Your Phone is a Cop (a la imatge)

L'exposició, inaugurada amb un concert, feia referència al control al qual estem tots sotmesos, en part gràcies als telèfons mòbils que fem servir, i que permeten una vigilància no explícita que els artistes miraven de fer palesa. No vau poder veure la proposta o la voleu recuperar? Doncs ara podeu veure un vídeo documental en el qual Raül Fernández Refree i Isaki Lacuesta reflexionen sobre el seu projecte expositiu, una instal·lació interactiva sobre el caràcter addictiu de les xarxes, la censura i els tabús que comporten i també sobre la falsa sensació de llibertat que transmet l'ús de les noves tecnologies. El documental va ser produït pel Centre d'Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació de Fabra i Coats, va ser emès a betevé i, ara, està a la vostra disposició a YouTube.

No és l'únic enregistrament de vídeo que us proposa el Centre d'Art Contemporani de Fabra i Coats. També us recomanen que doneu un cop d'ull a The Little Story of Gwen From French Brittany, un curt signat el 2008 per la cineasta Agnès Varda que l'American Cinematheque de Los Ángeles posa aquests dies a la nostra disposició. És tota una raresa cinematogràfica que surt a la llum un any després de la mort de la cineasta i que ens mostra una trobada a París entre Varda i la seva amiga Gwen Deglise, que acabaria sent, precisament, programadora en cap de l'American Cinematheque.

Si voleu veure el documental sobre la instal·lació interactiva Your Phone is a Cop o el curt d'Agnès Varda The Little Story of Gwen From French Brittany, feu clic en els enllaços.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/refree-isaki-lacuesta-agnes-varda-altres-tresors-audiovisuals-fabra-coats
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android