N/D
In-Edit TV: els millors documentals de música

In-Edit TV: els millors documentals de música

L’organització de l’In-Edit, el Festival Internacional de Cinema Documental Musical, posa a la vostra disposició, durant el confinament, una selecció dels millors documentals que han passat per les diferents edicions del festival. A In-Edit TV, que és com s’anomena la plataforma, trobareu un catàleg de les peces disponibles, a més d’uns especials amb una selecció més exhaustiva, com són ‘In-Edit Moritz’, amb el documental Liberation Day, ‘In-Edit 2019’, amb destacats com Lisbon Beats o LA DESBANDA, i ‘Los premios de aquí’, on teniu documentals produïts al nostre país que han estat premiats al festival des del 2005, entre els quals hi ha Triana pura y dura, A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band i Tiempo de leyenda.

El web In-Edit TV té un sistema de preus propi, anomenats crèdits. Cada crèdit equival a 1 euro i els podeu pagar per cada documental, els preus dels quals van dels 2 als 3 crèdits (o euros), però també podeu comprar paquets que poden abaratir el preu per film fins a menys d’1 euro. Un cop cliqueu a reproduir, podreu gaudir del contingut durant 72 hores.

Per a més informació, a l’apartat de preguntes freqüents del web podreu resoldre tots els vostres dubtes. Registreu-vos-hi i gaudiu dels millors documentals musicals del món!


2 € – 3 € per documental


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/inedit-festival-documentals-musica-internet-confinament
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android