N/D
Activitats de l’Alternativa per fer a casa

Activitats de l’Alternativa per fer a casa

L’Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, celebra la 27a edició el proper novembre. Malgrat que no estan afectats per la situació actual, han decidit contribuir-hi i aportar les seves recomanacions i activitats per ajudar a passar el confinament. Seguint l'objectiu primordial del festival —reconèixer cineastes i donar veu a la creativitat, la llibertat i la reflexió—, les activitats que proposen són diverses i prometen força estona d’entreteniment.

És un bon moment, per exemple, per conèixer dones de la indústria. Teniu entrevistes amb Molly M. Stensgaard, en què parla de les diverses col·laboracions que ha fet amb Lars von Trier, o amb Nelly Quettier, una muntadora molt experimentada que ha treballat amb Claire Denis i Léos Carax, entre d'altres. També podeu recuperar el film guanyador del premi al millor llargmetratge 2018 de l’Alternativa al seu canal de FilmIn, El silencio es un cuerpo que cae, d’Agustina Comedi, o la classe magistral d’Ana Pfaff i Diana Toucedo sobre la pel·lícula Trinta lumes.

Aquestes són només algunes de les propostes de l’Alternativa. Visiteu el seu blog per trobar tot el que hi han anat penjant i seguiu-los a les xarxes socials per no perdre-us cap de les actualitzacions els propers dies.


Gratuït.
La plataforma FilmIn és de pagament.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/alternativa-festival-cinema-independent-activitats-confinament
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android