N/D
‘El cel de la Jojó’, teatre, música i titelles

‘El cel de la Jojó’, teatre, música i titelles

En gairebé una dècada de trajectòria, Inspira Teatre ha creat cinc espectacles en els quals la música ha adquirit una especial rellevància. De fet, la companyia assegura que les seves creacions es basen en les arts del ritme, és a dir, en la música, la dansa i el teatre. I d’aquesta manera, amb bon ritme, aconsegueixen el més important: connectar amb els nens i les nenes, acompanyar-los en el seu procés de creixement, en allò de ‘fer-se grans’, tot intentant despertar i estimular en ells i elles un esperit inquiet i somiador.

El cel de la Jojó, estrenat al Poliorama l’any 2012, il·lustra molt bé aquesta tesi. Perquè la història, protagonitzada per una vaca molt sàvia a la qual tots els animals de la granja demanen consell, parla en realitat de la vellesa i de la pèrdua. Tot comença quan una nena que ha perdut l’àvia es pregunta on deu ser, i la seva mare li explica la història de la vaca Jojó per fer-li entendre el cicle de la vida. I és que, a mesura que es fa gran, la Jojó va perdent alguns dels seus trets distintius: una taca, les banyes... El seu físic va canviant de mica en mica, fins que finalment la vella vaca desapareix de la granja; això sí, l’empremta que hi ha deixat mai no es podrà esborrar.

Els titelles i el teatre d’ombres tenen també un paper destacat en aquest musical, que d’una manera entretinguda i natural dona resposta a algunes preguntes que totes i tots ens vàrem formular a la infantesa, en prendre consciència de la pèrdua. Un espectacle de qualitat amb un llenguatge fresc i proper. Comproveu-ho en aquest enllaç!


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/cel-jojo-espectacle-musical-familiar-teatre-titelles-dansa-ombres
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android