N/D
Les obres de La Calòrica a Vimeo

Les obres de La Calòrica a Vimeo

La Calòrica és una companyia teatral barcelonina fundada l’any 2010 per un grup de llicenciats de l’Institut del Teatre de Barcelona. Des d’aleshores han acumulat una desena d’espectacles de producció pròpia, alguns dels quals podeu recuperar al seu canal de Vimeo. L’Editto bulgaro (2012) és el seu segon treball i narra un escàndol periodístic de la Itàlia berlusconiana en una barreja de format entre el teatre document i el late show nord-americà. Entre els seus treballs inicials també hi trobareu La nau dels bojos (2013), BLUF (2014) i Sobre el fenomen de les feines de merda (2015), obres marcades per la comèdia i la coralitat de personatges.

També podreu veure les dues produccions més recents: El profeta, que es va estrenar al Tantarantana l’any 2016, és una obra que explica tres històries que fan referència a la crisi del pensament científic per culpa de les noves creences espirituals, i Fairfly, del 2017, parla sobre l’auge de l’emprenedoria dins el món contemporani amb la bombolla de les start-ups.

Les obres de La Calòrica reflecteixen les seves dues vessants d’investigació: la vigència de les formes clàssiques en l’estètica contemporània i el tractament de temes seriosos en clau d’humor.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/veure-obres-calorica-vimeo-online
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android