N/D
Arts Santa Mònica: els dilluns, poesia

Arts Santa Mònica: els dilluns, poesia

L’Arts Santa Mònica, centre de la creativitat, organitza de manera anual un cicle de poesia que té com a objectiu donar a conèixer les veus més destacades de la poesia catalana i internacional a Barcelona. El que té d’especial aquest cicle és que són els mateixos autors els que llegeixen les seves obres, cosa que dona un aire més personal a les lectures. Guiats per un presentador o moderador, que és un crític, estudiós o traductor de referència, es pot entaular un diàleg amb el poeta i així aprofundir més en la seva feina. Gràcies a les gravacions dels actes, ara podeu recuperar tot el cicle del Dilluns de poesia de l’any 2019 a YouTube.

El cicle del 2019 va comptar amb les veus de Miquel de Palol, Vinyet Panyella, Ester Xargay, Francesc Prats, Laia Noguera, Charles Bernstein, Jaume Pont i Narcís Comadira. Tots ells s’agrupen en una llista de reproducció feta expressament al canal de YouTube de l’Arts Santa Mònica i els vídeos tenen una durada aproximada d’una hora.

Si navegueu tant per aquest canal com pel seu web, l’Arts Santa Mònica té una gran quantitat de continguts per oferir-vos virtualment. Seguiu-los a les xarxes per no perdre-us res.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/arts-santa-monica-dilluns-poesia-2019-recuperar
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android