N/D
Els Espais Escrits de Barcelona

Els Espais Escrits de Barcelona

Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català és l’entitat que ha creat el Mapa Literari Català d’Espais Escrits, una eina que vol difondre, de manera dinàmica, la literatura catalana a través de les tecnologies. El Mapa Literari conté més de dos milions de fragments d’obres catalanes acompanyades de fotografies, vídeos i locucions. El mapa també us permet veure rutes literàries de les quals podeu gaudir de manera virtual, algunes al voltant d'un autor o bé d'una temàtica específica. Cada punt té la fotografia de l’autor o autora en qüestió i clicant-hi al damunt us apareixerà la informació i un índex a l’esquerra que podeu fer servir per navegar per la resta de contingut relacionat amb l’autor o autora.

A Barcelona trobareu un parell de centenars de punts marcats repartits pel centre i els afores de la ciutat. Què amaga la Casa Verdaguer de Literatura MUHBA a Vil·la Joana? Quan apareix el Port de Barcelona a la novel·la Aloma de Mercè Rodoreda? El Palau de la Música, l’Espai Betúlia, l’Església Sant Just i Pastor... A qui fan referència aquests espais? Descobriu-ho vosaltres mateixos navegant per aquest mapa interactiu ple de sorpreses.

Tota la cartografia literària catalana a l’abast d’un clic. Llegiu fragments dels clàssics i escolteu les veus dels seus autors amb el Mapa Literari Català d’Espais Escrits.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/espais-escrits-barcelona-mapa-literari-catala
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android