Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
Radical May, un festival per transformar el món

Radical May, un festival per transformar el món

Consulteu el programa

Xerrades, taules rodones i debats formen part del Radical May, un festival internacional i en línia que té lloc per primera vegada aquest mes de maig i que organitzen la Fira Literal Barcelona i una trentena d'editorials de pensament crític. Els objectius de l'esdeveniment són ambiciosos: ni més ni menys que canviar el món. I és que, en paraules dels impulsors, "en aquests moments d'incertesa és més necessari que mai posar-nos a pensar i a discutir sobre les idees que propiciaran la transformació profunda que necessiten les nostres societats". Noam Chomsky, Erik Loomis, Susan Ferguson, Tithi Bhattacharya, Mark Bray, Wu Ming, Sarah Jaffe o Costas Lapavitsas són alguns dels autors i de les autores de renom internacional participants. Si en el moment de llegir aquestes línies ja ha tingut lloc algun dels actes que us interessava, no us preocupeu, perquè al mateix web hi ha un repositori on el podreu recuperar.

El festival ha fet públic un manifest en què recorda que "el món del llibre i en especial de les editorials de pensament crític viu un moment molt dur en l'àmbit internacional a causa del tancament de les llibreries", i fa una crida a "persones, moviments, organitzacions i sobretot editorials, revistes, publicacions radicals del món a sumar-se a la iniciativa #RadicalMay per transformar la realitat i sortir del confinament més ben preparats, més ben organitzats i amb més idees i més radicals".

Aquesta voluntat internacional del Radical May, i el fet que es dugui a terme completament per Internet, fa que en el programa trobem actes en diferents idiomes i franges horàries. Conegueu-ne tots els detalls en aquest enllaç.


Accés lliure


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/radical-may-2020
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android