N/D
Ràdio FLIC us porta ‘El conte del dia’

Ràdio FLIC us porta ‘El conte del dia’

La desena edició del FLIC Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil no es va poder celebrar en les dates previstes, el març passat, però aquest contratemps no ha estat impediment perquè el FLIC desenvolupi part de les seves activitats online. Entre d’altres, la narració de contes per als lectors i les lectores més menuts. Ràdio FLIC emet diàriament un conte que farà somiar els i les oients: Contes d’animals i altres bestieses, sense anar més lluny, són faules i rondalles explicades (i, de vegades, escrites) per Roser Ros, que comparteix les lectures amb altres narradors i narradores, acompanyats sempre de la música de Jordi Prats. Joc d’animals, La guineu i el lleó, Caram de bou! o La Papallona i la Papallum són alguns dels relats de procedències diverses que formen aquestes Animalades, un tast de l’immens patrimoni narratiu protagonitzat per animals de tota mena.

Pel que fa a Contes de tots colors, està format per relats del món que revelaran a la canalla, a cau d’orella, l’origen d’algunes de les coses que tenen al seu voltant, amb la veu de diferents rondallaires i la música original de CaboSanRoque. El conte magribí Per què la Terra és rodona, Les orelles del conill o L’origen dels coiots, dos contes populars mexicans, o Per què el corb és negre, procedent de la tradició oral japonesa, són quatre dels títols ja emesos, que podeu tornar a escoltar accedint a aquest enllaç. Tanqueu els ulls i deixeu-vos portar per les veus i les melodies: la màgia dels contes es desplegarà a casa vostra gràcies a la programació de Ràdio FLIC.


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/contes-diaris-radio-flic-narracio-contes-infantils-flicfestival-literari
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android