Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
Combats de poesia i filosofia al Club Cronopios

Combats de poesia i filosofia al Club Cronopios

És només una de les activitats que aquests dies desenvolupa el Club Cronopios, autèntics experts en l'art de la videoconferència que aprofiten que la xarxa no sap de fronteres per ajustar els horaris i programar activitats a internet implicant participants de Barcelona, però també de capitals sud-americanes com Buenos Aires.

Ho han fet amb un seguit de combats de poesia conduïts per Dante Alarido, un habitual en les activitats del Club Cronopios, que va donant la paraula als participants que van sol·licitar prendre part en la competició i que, a partir d'un tema fixat, van improvisant versos en resposta a les intervencions dels seus contendents.

Recordeu que aquests combats poètics i d'altres activitats es van convocant diàriament al Facebook de l'associació, que després queden penjats al YouTube perquè els veieu a l'hora que vulgueu (en directe o en diferit) i que si voleu participar és possible que us hàgiu d'instal·lar un software per a videoconferències que, no patiu, és molt fàcil de fer anar.

La fórmula de la competició s'aplica, així, a la poesia, però també a la filosofia, una altra de les especialitats del Club Cronopios. Veureu quatre contendents defensar les seves posicions en viu i en directe en un debat animadíssim sobre filosofia. I és que la filosofia és un tema que té molt més a veure del que us penseu amb la vostra vida quotidiana.

Consulteu el canal de YouTube del Club Cronopios, repasseu les xerrades, conferències i concursos sobre filosofia que hi han penjat i veureu com no us parlen d'assumptes complicats i incomprensibles sinó de coses que us interessen força. I si no és la filosofia ni la poesia el que més us motiva, recordeu que aquí munten fins i tot concursos de talents en els quals pot participar gent d'arreu del món i que les activitats es poden veure en directe o es poden recuperar posteriorment al YouTube.

Si voleu saber com es pot fer poesia o filosofia a la xarxa, consulteu el Facebook del Club Cronopios o el seu canal de YouTube.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/combats-poesia-filosofia-club-cronopios
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android