N/D
La Biblioteca Vila de Gràcia et llegeix a cau d’orella

La Biblioteca Vila de Gràcia et llegeix a cau d’orella

La lectura acompanya en moments com els que estem vivint actualment, però no tothom hi té accés. Des de fa temps la Biblioteca Vila de Gràcia té en marxa una iniciativa per ajudar aquestes persones amb el servei de ‘Lectura a domicili’. Ara, aquest servei és telefònic i llegeixen a cau d’orella fragments d’unes obres escollides prèviament perquè, d’alguna manera, tots estiguem units pel seu contingut. El nou servei, que ara s’anomena ‘BVG a cau d’orella’, es pot demanar escrivint un correu electrònic a b.barcelona.vg@diba.cat i té com a objectiu principal acompanyar-vos en aquests moments difícils. La companyia ara és més important i la literatura sempre cura una mica l’ànima.

La biblioteca us ofereix els títols que han escollit, un per cada setmana, perquè així en pugueu gaudir des de casa o també pugueu ser vosaltres els lectors telefònics i trucar a algú que ho necessiti per llegir-li a cau d’orella. Per ara, les lectures són: Bartleby, l’escrivent, de Herman Melville, El capote, de Nikolái Gógol, El festín de Babette, d’Isak Dinesen, i Wakefield, de Nathaniel Hawthorne. Si no els teniu, els trobareu a la plataforma de les biblioteques en línia, l’eBiblio.

La Biblioteca Sagrada Família també oferirà aquest servei d'aquí a pocs dies. Estigueu atents a les seves xarxes socials per estar al cas de les seves novetats.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/lectura-cau-orella-telefonica-biblioteca-vila-gracia-sagrada-familia
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android