N/D
#ContesConfinats amb Vivim del Cuentu

#ContesConfinats amb Vivim del Cuentu

Sabeu qui són la Bet, en Caste, l’Inyaqui, la Maria, la Marta, la Noe, l’Oriol i en Pepo? Sí, són l’equip de rondallaires de Vivim del Cuentu, una colla que explica contes a tort i a dret a la gent petita i a la que ha deixat enrere la infància però no les ganes de somriure amb una història ocurrent. Vuit artistes de la paraula, de la narració, que l’any 2006 van decidir formar un grup per recuperar la tradició narrativa oral en un temps en què la tecnologia gairebé l’havia relegat a un espai marginal.

I ara que no poden explicar els contes com més els agrada fer-ho, a tocar del seu públic, mirant als ulls de les nenes i els nens i interactuant amb ells, els Vivim del Cuentu aprofiten els canals digitals per continuar la seva activitat. Fins i tot, per multiplicar-la! I és que els integrants de la companyia han decidit explicar diàriament un conte a través de les seves xarxes. Un relat que té com a finalitat mantenir el contacte amb les persones, grans o petites, tan somiadores com ells.

#ContesConfinats són rondalles de tota la vida, amb infants entremaliats i animalons que se les saben totes, explicats des de la cuina, a l’espai d’estudi, en un extrem del balcó... Qualsevol racó de la casa pot ser un bon escenari! La idea és que les sessions siguin coherents amb la realitat de la canalla, que veuran i escoltaran aquestes càpsules al menjador de casa o a la seva habitació. Cada dia, a les cinc de la tarda, hi ha un conte nou, que s’afegeix després a tots els altres que Vivim del Cuentu ens ha explicat les darreres setmanes.

Al web de la companyia trobareu l’accés a les seves xarxes, Facebook, Twitter i Instagram, i al canal de YouTube.


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/contes-confinats-vivimdelcuentu-rondallaires-relats-online
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android