N/D
Els clubs de la Sala Apolo s'apunten al format virtual

Els clubs de la Sala Apolo s'apunten al format virtual

Us recomanem una vista a l'Instagram o al Facebook de la Sala Apolo, on cada dia passen coses. De vegades, són nous valors com els TLTXT que presenten a la xarxa la seva barreja de pop, música urbana i electrònica, de vegades artistes com Anna Andreu parlant sobre un dels seus temes més nous (El Calvari) i de vegades són projectes musicals amb molt de sentit de l'humor com els Alavedra, que versionen un tema de... Shakira!

Tot ho teniu al Facebook de la Sala Apolo on, a més, han decidit que el confinament no és una raó prou sòlida per aturar l'activitat. La sala de Nou de la Rambla acull una pila de clubs durant la setmana. I alguns segueixen ben vius i ens ho demostren a la xarxa, oferint unes sessions que neixen a la casa dels i de les DJs i que tenen com a destinació les llars de qualsevol que enyori les músiques que fan sonar.

Els dimecres, és el moment de Canibal Sound System que, amb l'etiqueta #CanibalDesDeCasa ens convida a seguir gaudint, com fem des de fa deu anys, dels ritmes que punxen els dimecres: des dels que han nascut a Jamaica a la cultura sound system, passant pel jungle i el dubstep, amb parada a la música afroamericana, la world music i el mestissatge musical. Karlixx, DJ Chekeré o Dj Andy Loop (a la imatge) us han ofert fins ara des dels seus domicilis unes sessions tan confinades com intenses. En podeu seguir gaudint cada dimecres.

I els caps de setmana, és el moment de Nitsa Club, un dels més clàssics de la Sala Apolo i un dels clubs veterans de l'escena electrònica barcelonina. A principis de maig, van fer els primers passos a la xarxa amb DJ Fra, Marc Piñol i DJ Rosario, tres residents del club que segur que us han fet ballar més d'un cop i que ara ho segueixen fent, en directe, cadascun des de casa seva.

Encara hi ha més perquè Nasty Bass, el club dels dilluns basat en l'electro, el house i el techno, us segueix fent ballar des de la xarxa amb unes sessions que podreu escoltar en qualsevol moment i que trobareu, també, penjades al Facebook de la sala de Nou de la Rambla.

A més de dur els seus clubs al món virtual, però, a la Sala Apolo han establert una xarxa de complicitats amb algunes de les sales més icòniques del continent. Totes formen part de la iniciativa Liveurope i, aquests dies, donen a conèixer a les xarxes socials, com fa la Sala Apolo, nous talents europeus dels estils més diversos: de Maria Arnal i Marcel Bagés als alemanys Walking on Rivers o el duet belga d'electropop Coline et Toitoine, entre d'altres. Cada setmana pengen mostres del que fa un artista o altre, així que convé que esteu al cas.

Si voleu descobrir un talent europeu i si voleu seguir ballant com si fóssiu al club, aparteu els mobles, prepareu la vostra pròpia pista de ball i gaudiu a la xarxa dels clubs de la Sala Apolo consultant el seu Facebook.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/clubs-sala-apolo-apunten-format-virtual
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android