N/D
Visites virtuals guiades al Parlament

Visites virtuals guiades al Parlament

12 h

El Palau del Parlament de Catalunya rep cada any unes 70.000 visites turístiques. La pandèmia, és clar, ha aturat aquesta activitat, però els guies que mostren les dependències segueixen al peu del canó. I és que la visita virtual que proposa la institució és personalitzada i va acompanyada de les explicacions d'un guia en directe, que dona a conèixer als visitants de l'altre costat de la pantalla la història de l'edifici, la seva arquitectura i els espais, i també la seva funció i la tasca que desenvolupen els 135 diputats que ocupen els seients de l'hemicicle.

És per aquest motiu que cal concertar plaça amb antelació. Les visites, en format de 360º, tenen lloc de dilluns a divendres al punt del migdia, i el nombre de participants és limitat. El saló de sessions, els salons de passos perduts i de canelobres, algunes sales de comissions, el despatx presidencial o la sala on es reuneixen la Mesa i la Junta de Portaveus són alguns dels punts de la visita. També es mostren imatges antigues de la construcció, procedents del mateix arxiu del Parlament, i, en acabat, els participants poden fer preguntes o resoldre dubtes amb el guia especialista.

El Parlament va iniciar aquestes visites virtuals coincidint amb el confinament per tal de "seguir a prop del ciutadà", segons es pot llegir al seu web. Podeu trobar més informació i fer la vostra reserva en aquest enllaç.


Accés lliure (prèvia reserva)


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/visites-virtuals-guiades-parlament
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android