N/D
Es busquen herois de Sant Jordi a la Pedrera

Es busquen herois de Sant Jordi a la Pedrera

Si voleu fer un tomb sense sortir de casa, res millor que una visita virtual a la Pedrera, un dels edificis més famosos d’Antoni Gaudí a Barcelona. A través de la seva pàgina web podeu passejar per l’exterior i interior de l’edifici a través d’unes fletxes que us ajudaran a navegar per dins i d’un mapa interactiu per moure-us per l’espai si sabeu on aneu. I el millor és que no heu de fer cues ni patir per la gent. Tota per a vosaltres! Un cop l’hagueu fet, no cal que marxeu, perquè la Pedrera té més propostes per a vosaltres.

Per començar, podeu provar les manualitats que pengen al seu Facebook. En la més recent us donen instruccions per reproduir alguns dels animals representats a la Pedrera, com el mussol o el cargol. Si sou més d’Instagram, allà busquen herois de Sant Jordi i us demanen que expliqueu qui és el vostre heroi o heroïna de la diada en aquests temps en què el drac que hem de vèncer és la COVID-19. I si preferiu els audiovisuals, no dubteu a remenar pel seu canal de YouTube, on trobareu vídeos de totes les temàtiques, de música a ciència, a més de xerrades, exposicions i molt més.

La cultura no acaba ni en època de confinament. Ara, més que mai, la necessitem i la Pedrera no dubta a fer-vos propostes noves que no us podeu perdre.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/pedrera-casa-mila-visita-virtual-activitats-xarxes-socials
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android