N/D
Com es pot conèixer millor el Recinte Modernista de Sant Pau?

Com es pot conèixer millor el Recinte Modernista de Sant Pau?

Visitar el Recinte Modernista de Sant Pau no havia estat mai tan fàcil. Ara teniu a la vostra disposició un recorregut virtual per dins l’edifici que podeu fer a través de la visualització 3D de Google Maps clicant damunt aquest enllaç. D’aquesta manera, us serà molt senzill navegar pels diferents espais totalment buits mentre no sigui possible de tornar-hi en persona.

I si seguiu amb ganes de saber-ne més, el Recinte Modernista comparteix a les xarxes socials informació, anècdotes i imatges perquè conegueu més una de les obres més importants de l’arquitecte Domènech i Montaner. Recentment, per exemple, han penjat imatges del rodatge d’Incerta glòria (2017) que va donar vida de nou a l’hospital, i també us expliquen al seu blog com es va concebre l’hospital en l'àmbit sanitari amb una comissió tècnica que, gràcies als moviments higienistes d’aleshores, va ajudar l’arquitecte a dissenyar un espai amb la il·luminació, la ventilació i la distribució més òptimes per als malalts.

Seguiu les xarxes socials del Recinte ModernistaFacebook, Twitter i Instagram— per estar al dia de més informació i descobrir molt més sobre aquesta obra tan emblemàtica de Barcelona.


Gratuït


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/recinte-modernista-hospital-sant-pau-visita-virtual
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android