N/D
‘Els colors de La Pedrera’, manualitats en família

‘Els colors de La Pedrera’, manualitats en família

Continuen les propostes de #LaPedreraAcasa, una iniciativa dels serveis educatius de la Fundació Catalunya La Pedrera per acompanyar les famílies durant aquests dies de confinament. Cada setmana, educadores i educadors comparteixen una manualitat vinculada a l’edifici als comptes de Twitter i de Facebook de l’entitat, i conviden els i les participants a ensenyar-los el resultat. Aquí, del que es tracta és de divertir-se en família, de realitzar una activitat creativa i, alhora, aprendre més sobre Antoni Gaudí i una de les seves obres més emblemàtiques.

Aquesta setmana, la manualitat té a veure amb les tonalitats càlides i acollidores que recobreixen l’interior de La Pedrera, un esclat de talent i de color. Trobareu les instruccions per realitzar Els colors de La Pedrera en aquest enllaç; a més, si heu deixat passar alguna de les manualitats proposades en les setmanes anteriors, aquí podreu recuperar-les: l’art del trencadís, les tècniques del collage, la confecció d’un punt de llibre... I si esteu a l'aguait, anireu trobant-ne de noves, com ara Dibuixem ocells del nostre entorn, la proposta de La Pedrera Natura per a aquest divendres 15 de maig.

L’equip educatiu de la Fundació Catalunya La Pedrera llança des de les seves xarxes petits reptes que contribueixen a la difusió del seu valuós patrimoni arquitectònic i ornamental entre el públic familiar. #LaPedreraAcasa us proposa entreteniments de tota mena: a les manualitats setmanals cal afegir els passatemps, que a través de mots encreuats, sopes de lletres o dels clàssics jocs de les set diferències posen a prova els coneixements de grans i petits. Entreu al seu web i atreviu-vos amb aquests jocs didàctics.


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/colors-pedrera-activitat-familiar-manualitats-entreteniment-jocs-enlinia
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android