N/D
‘Idees per hivernar’ amb Reggae per Xics

‘Idees per hivernar’ amb Reggae per Xics

Els Reggae per Xics no es conformen amb penjar coreografies de les seves cançons perquè les balleu en família o estrenar videoclips a les seves xarxes socials perquè tothom en pugui gaudir abans que tornin als directes. Com que són gent creativa i inquieta, des de l’inici d’aquest confinament es van proposar publicar diàriament les instruccions d’una manualitat al seu compte d’Instagram... i en porten més de trenta!

Si seguiu aquest compte, podreu triar la manualitat que més us agradi i fer-la a casa... o fer-les totes i compartir amb ells el resultat de la vostra feina. Com veureu, les manualitats estan relacionades amb els i les protagonistes de les cançons del repertori del grup, des d’un cargolet ben acolorit al lleó, el rei de la sabana, i moltes altres criatures. I no només això, també us ensenyen a ‘fabricar’ jocs casolans amb materials que poden trobar-se a totes les cases.

Entreu al Facebook o a l’Instagram de Reggae per Xics i poseu les vostres mans a treballar!


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/idees-hivernar-activitats-familiars-manualitats-jocs-can%C3%A7ons-reggae-xics
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android