N/D
#Seguim, propostes durant el confinament

#Seguim, propostes durant el confinament

La Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra roman oberta a les xarxes, a fi que els seus petits lectors i lectores puguin seguir gaudint dels contes, dels còmics o de jocs educatius des de casa. #Seguim és el títol d’aquesta programació especial, que l’equip del centre ha confeccionat amb cura i empenta, per engrescar tothom a llegir i a aprendre d’una manera creativa i molt divertida.

Una carta de conte, per exemple, és un joc a través del qual la canalla ajuda l’Andreu Bigotets a resoldre un problema: ha trobat dins un calaix unes cartes sense ensobrar i no sap a qui van dirigides! Les nenes i els nens veuran als comptes de Twitter i de Facebook de la biblioteca aquestes cartes, i hauran d’esbrinar la identitat dels seus destinataris. Atenció: les cartes es pengen dos cops a la setmana, i les i els participants disposen de 24 hores per resoldre el misteri. Passat aquest temps, es publicarà la solució a les xarxes. Pel que fa a Còmic Quiz Can Fabra, és un joc al voltant del món del còmic, l’especialització de Can Fabra. Un cop més, els jugadors i les jugadores han d’entrar al Twitter per participar a l’activitat, com també ho han de fer els que prefereixin els jocs en línia: el hashtag #ZonaGamingRecomana els orientarà sobre recursos electrònics i possibilitats de jocs per compartir en família. I si sou més de jocs de preguntes i respostes, podeu escollir El Joc de Sant Andreu: cada dia es publicarà a les xarxes socials una pregunta amb quatre respostes, de la qual només una és correcta... i vosaltres haureu d’esbrinar quina és. Geografia, història, punts d’interès, personatges, tradició/cultura, esports i entitats són les sis categories del joc. Us hi atreviu?

Cliqueu aquí per veure-hi altres propostes de la biblioteca.


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/seguim-idees-activitats-familiars-casa-biblioteca-ignasi-iglesias-can-fabra
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android