N/D
‘2 + 1 = Miró’, un joc per a tota la família

‘2 + 1 = Miró’, un joc per a tota la família

Amb el títol Miró en joc, la Fundació Joan Miró ha posat a disposició de les famílies tot de recursos educatius per capbussar-se en la figura i l’univers de l’il·lustre pintor mentre el recinte de Montjuïc resti tancat. A través de l’observació, les nenes i els nens podran aprendre detalls de la vida, de l’obra i dels processos de creació del mestre tot divertint-se. Perquè, tal com passa amb les activitats i experiències de la programació familiar del centre, els jocs que la Fundació els ha preparat contribueixen a l’aprenentatge compartit i a la descoberta artística.

2 + 1 = Miró consta de dotze fotografies de l’artista, corresponents a dotze moments emblemàtics de la seva trajectòria, i de sis frases del mateix Joan Miró, en què explica quins són els seus somnis, els seus desitjos i els seus secrets creatius. Primer de tot, els i les participants en el joc hauran de retallar amb cura les imatges i els textos; tot seguit, barrejaran el material al damunt de la taula i miraran de ‘recompondre’l’, com si es tractés d’un trencaclosques. Com a resultat, tindran sis grups formats per dues fotografies associades a una frase que us descobriran facetes que desconeixíeu del mestre.

Per completar l’experiència, podeu accedir també a Play Miró, el canal de YouTube en què trobareu càpsules audiovisuals sobre el recorregut vital i creatiu de Joan Miró, petits vídeos que repassen els inicis del pintor, les etapes artístiques que van succeir-se a la seva carrera i altres moments que ajuden a conèixer millor un artista universal. Per aprendre mentre ens divertim!


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/miro-joc-activitat-familiar-creacio-contemporania-fundacio-joan-miro
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android