Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
Una edició diferent del Festival Docs Barcelona

Una edició diferent del Festival Docs Barcelona

Arriba un any més el Festival Docs Barcelona. Com molts altres esdeveniments, s’ha vist alterat per l’emergència sanitària que viu el país, però no ha tancat completament les portes. Aquest any, podreu gaudir de les pel·lícules del festival des de casa a través de la plataforma de FilmIn: 35 documentals dels quals 19 són òperes primes i 20 són dirigits o codirigits per dones. Entre els treballs que es presentaran destaquen obres com Vivos, d’Ai Weiwei, Forman vs. Forman, d’Helena Třeštíková i Jakub Hejna, Solo, d’Artemio Benki, i Winter Journey, d’Anders Østengaard. El documental Letter from Masanjia, de Leon Lee, inaugurarà el cicle el dimarts 19 de maig, a les 21.45 hores, a TV3. Podeu consultar a la programació el dia d’estrena de cada film a FilmIn, on quedaran penjats fins al 31 de maig.

Altres activitats habituals del festival seguiran tenint lloc aquest any amb el nou format en línia: hi haurà els ja coneguts esdeveniments de la indústria, amb conferències i tallers per a professionals del sector o cursos per aprendre a millorar en narrativa documental, com la classe magistral amb el muntador Niels Pagh Andersen.

Els subscriptors de FilmIn podreu gaudir del Docs Barcelona per defecte, però, si no ho sou, podeu comprar l’abonament per al festival per 25 euros, el qual també us donarà 3 mesos de subscripció a la plataforma.


25 € per als no subscriptors de FilmIn


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/edicio-online-festival-docs-barcelona-filmin
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android