Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
Redescobriu el Cinema Lliure a la Platja amb FilmIn

Redescobriu el Cinema Lliure a la Platja amb FilmIn

Nou edicions del Cinema Lliure a la Platja donen per acumular molts títols. El proper 30 de juliol començarà la 9a edició del Festival de Cinema Lliure, però l’organització ha volgut contribuir a l’onada d’iniciatives que ajuden a apaivagar l’estat de confinament que estem vivint. En col·laboració amb FilmIn, us porten a casa algunes de les millors pel·lícules que han passat durant aquests nou anys pel festival perquè tingueu una nova oportunitat de recuperar-les. Gairebé una cinquantena de títols de diferents gèneres que podeu llogar directament a la pàgina.

Entre totes les pel·lícules en trobareu algunes de directors i directores catalans, com Estiu 1993, de Carla Simón; El rei borni, de Marc Crehuet; Barcelona Nit d’Hivern, de Dani de la Orden; Les amigues de l’Àgata, de Laura Rius, Laia Alabart, Alba Cros i Marta Verheyen; El camí més llarg per tornar a casa, de Sergi Pérez, i 10.000 km, de Carlos Marques-Marcet. I per què no alguna animació per a adults? El niño y el mundo, El Techo del Mundo i Arrugas poden ser algunes de les escollides.

Aquest podria ser el moment de fer-vos subscriptors de FilmIn. En cas que no ho vulgueu, encara podeu llogar les pel·lícules del cicle per un preu d’entre 2,95 i 3,95 euros, segons el títol.


2,95 € - 3,95 €


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/redescobriu-cinema-lliure-platja-filmin
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android