N/D
Passatemps amb el Museu Nacional a casa

Passatemps amb el Museu Nacional a casa

El Museu d’Art Nacional de Catalunya continua fent créixer la seva oferta educativa i d’entreteniment en línia. Les últimes propostes que ha incorporat a la seva pàgina web són passatemps per a tots els gustos i totes les edats, jocs i desafiaments que tenen com a rerefons les col·leccions del museu.

Entre els jocs de sobretaula trobem, per exemple, el Memory del Museu Nacional, un joc per entrenar la memòria i conèixer algunes obres de l'equipament. També el Trencaclosques, que ens convida a encaixar les peces de vuit paisatges, retrats i natures mortes de la col·lecció i d’una imatge del mateix Palau Nacional, seu del museu, tot un repte que es presenta amb tres nivells de dificultat perquè cada participant esculli el que millor s’ajusta a la seva edat.

Els Mots encreuats són una bona opció per aprendre el significat de moviments artístics o el nom dels artistes que van excel·lir a cada un d’ells, mentre que les Sopes de lletres introduiran al vocabulari del públic menut paraules relacionades amb l’art i, com en el cas dels mots encreuats, els noms d'artistes que tenen obra exposada a la col·lecció del museu.

El Museum Quiz a Casa (familiar) posa a prova els coneixements d’art de tota la família, i els jocs d’agudesa visual, els seus dots d’observació: a #SabeuQuiSóc?, caldrà descobrir qui són i a quines obres pertanyen una sèrie de personatges que s’han escapat dels quadres, i a Troba les diferències, els petits detalls que distingeixen retrats o paisatges aparentment idèntics.

Ja ho veieu: els Passatemps del Museu Nacional a casa són un ventall de possibilitats per gaudir del temps lliure i apropar-se a la història de l’art.


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/passatemps-activitat-familiar-jocs-mots-encreuats-museu-nacional-art-catalunya
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android