N/D
La màgia de la Casa Batlló i la força d’Elrow s’apleguen diumenge, 24 de maig, en un espectacle inèdit

La màgia de la Casa Batlló i la força d’Elrow s’apleguen diumenge, 24 de maig, en un espectacle inèdit

A les 16.00 h

Els amants de la música electrònica, actualment confinats en molts països per la pandèmia de la COVID-19, estan d’enhorabona: la Casa Batlló de Barcelona rep aquest diumenge, 24 de maig, l’espectacle Elrow. Aquesta primícia mundial, que es retransmetrà en directe a partir de les 16 h a través de les xarxes socials, transportarà virtualment tots els espectadors fins a l’excepcional obra modernista d’Antoni Gaudí.

Elrow desplegarà tota la seva artilleria d’acròbates, artistes, confetis, decoració i jocs interactius en un dels escenaris més exclusius del món, i permetrà als espectadors recrear a casa la seva pròpia pista de ball.

El tema i els personatges de l'espectacle han estat ideats i produïts especialment per a l’ocasió, i transmeten la fascinant arquitectura de l'edifici i la màgia i singularitat del corrent modernista. La música arribarà del DJ barceloní Paco Osuna, un dels grans referents internacionals, acompanyat, en aquesta ocasió, dels residents d’Elrow De La Swing i Tini Gessler.

Els esdeveniments organitzats per Elrow, una iniciativa nascuda a Catalunya l’any 2010, han arribat ja a 67 ciutats i 26 països de tot el món, i apleguen prop de dos milions de persones i 800 DJ. Avui, en el context de la COVID-19, Elrow i la Casa Batlló sumen esforços per oferir aquest espectacle únic.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/casa-batllo-elrow-espectacle-inedit
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android