N/D
'Mindshake Connecting World': la connexió electrònica entre Barcelona i el món

'Mindshake Connecting World': la connexió electrònica entre Barcelona i el món

Paco Osuna és un dels noms de l'escena electrònica estatal amb una trajectòria més llarga. Porta prop de vint anys buscant noves maneres d'expressar-se mentre posa a ballar totes les pistes de ball amb les quals es troba. És possible que l'hàgiu vist, escoltat i ballat en festivals com el Sónar però, si viatgeu de tant en tant, també us l'haureu trobat al Fabric de Londres, a l'Space de Nova York o al Watergate de Berlín.

Creador del segell Mindshake Records, Paco Osuna és un dels grans valors del techno de l'escena estatal. Es caracteritza per la profunditat, la foscor i la imaginació que destil·la la seva música. Creatiu i innovador, Osuna ha aprofitat la plataforma Mindshake per portar a les xarxes durant el confinament Mindshake Connecting World, una experiència que fa visible una mena de xarxa electrònica internacional que lliga Barcelona i les ciutats més diverses. I és que ha convidat DJs afins com l'argentí Ariel Rodz, el colombià Sean Random, el nord-americà Avision, el canadenc Carlo Lio o l'irlandès Gary Beck, a més, és clar, d'ell mateix, que també protagonitza una de les sessions.

Això és la volta al món a ritme d'electrònica? Si fa o no fa, sí. Ho comprovareu si us passeu pel Facebook de Mindshake Records i recupereu les moltes sessions, cadascuna d'una horeta aproximadament, que han protagonitzat DJs de les nacionalitats més diverses.

Per deixar que el techno i altres ritmes electrònics us sacsegin el cervell, només cal que visiteu el Facebook de Mindshake Records i escolteu les sessions que conformen Mindshake Connecting World.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/mindshake-connecting-world-connexio-electronica-barcelona-mon
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android