N/D
Techno, disco i altres gèneres a les 'Unexpected Sessions' de Laut

Techno, disco i altres gèneres a les 'Unexpected Sessions' de Laut

Les Unexpected Sessions són unes sessions de música que, des que va començar el confinament a causa de la covid-19, organitza periòdicament la sala Laut, un espai del Poble-sec amb una tirada especial pels ritmes electrònics, encara que últimament s'hagi obert també al pop, el rock o el folk independents.

Aquests dies, doncs, munten unes sessions en directe a càrrec d'alguns dels DJs amb els qui treballen habitualment i que, després, pengen en obert al seu canal de YouTube o bé al SoundCloud. Allà trobareu unes quantes sessions que potser han estat muntades des del domicili de cada DJ, però que són especialment intenses i us faran ballar durant una o dues hores, segons el cas.

Així, no fa gaire va protagonitzar una sessió Telexketch (a la imatge. Foto: Imma V. Minguez), un veterà DJ barceloní que és un addicte a la música de ball i que és capaç de recórrer tots els gèneres imaginables sempre que us facin moure els peus. Italodisco, discohouse, spacedisco o nudisco són alguns dels estils que domina, com podreu comprovar si escolteu i veieu al YouTube del Laut la sessió que va protagonitzar i on va repassar estils que van del balearic beat a l'italohouse.

Uns dies més tard, va ser Headbirds, projecte de techno de la plataforma artística independent Ochomel, el que va oferir una sessió d'hora i mitja. Encara sou a temps de recuperar, al canal de YouTube de la sala, aquesta festa de l'electrònica protagonitzada pel productor de Banyoles Daniel Guijarro, nom en la vida real de Headbirds.

En un altre format, mitjançant la plataforma SoundCloud, podeu recuperar també la sessió que va oferir Bernat, un dels DJs de Discos Paradiso, que va dedicar prop d'una hora a punxar un seguit de temes d'eurodance, nom amb què es coneix el seguit de sons electrònics orientats cap a la pista de ball i nascuts a Europa a partir dels anys 80.

Recordeu que molts DJs de la ciutat passen per les Unexpected Sessions de la sala Laut i que les actuacions s'anuncien prèviament al Facebook de l'espai, per si les voleu seguir en viu. Si no arribeu a temps, sempre podreu recuperar l'enregistrament de les sessions als canals de SoundCloud o de YouTube de la sala Laut.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/techno-disco-altres-generes-unexpected-sessions-laut
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android