N/D
Visita virtual a la Casa Museu Gaudí: recorrent el vessant més personal del geni

Visita virtual a la Casa Museu Gaudí: recorrent el vessant més personal del geni

La Casa Museu Gaudí avui està tancada al públic per raons de prevenció davant la COVID-19, però, afortunadament, ofereix una visita virtual que permet, a tothom qui ho desitgi, conèixer alguns dels seus espais més simbòlics, com el jardí, la terrassa, la torre o la cambra freda. Al mateix web es pot trobar també una galeria completa d’imatges. 

Aquesta va ser la residència d’Antoni Gaudí des del 1906 fins al 1925. Un edifici ideat com a casa mostra de la futura urbanització del Park Güell projectat per Francesc d’Assís Berenguer i Mestres, amic i mà dreta de l’arquitecte. La casa, amb vistes a Barcelona, consta de tres plantes i soterrani i té una torre punxeguda.

Després de la mort de Gaudí va passar a mans d’uns particulars i, a partir de l’any 1963, es va obrir al públic. Des d’aleshores, la Casa Museu Gaudí ha treballat per mostrar la figura de geni més enllà del seu vessant professional i, per això, al llarg dels anys s’hi ha reunit mobiliari que ell mateix havia dissenyat i també objectes i documents relatius a la seva vida.

Des de l’any 1992, l’edifici està sota la tutela de la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, que té el propòsit de difondre la vida i l’obra de l’arquitecte, i mostrar també la seva faceta més personal.


Accés lliure


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/visita-virtual-casa-museu-gaudi
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android