Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
12:00 hasta las 13:00
Club de lectura infantil: Xènia, tens un WhatsApp

Club de lectura infantil: Xènia, tens un WhatsApp

#ClubDetectillibres  |  Després d'un divertit procés de votació, les Detectillibres han triat el seu llibre! La nostra pròxima aventura serà XÈNIA, TENS UN WHATSAPP, de l'autora Gemma Pasqual. Aquesta trobada virtual serà diferent, durant el mes us proposarem diferents enigmes i activitats per a què pugueu gaudir mentre llegiu el llibre fins a descobrir el final del llibre... el final?

Sinopsis  Estàs pendent tota l'estona del mòbil? Aguantes la respiració fins que no reps una resposta? Prioritzes un missatge de WhatsApp a qualsevol altra cosa?
La Xènia ho fa. Mira la pantalla totalment hipnotitzada. L'aparell li indica que en Carles està en línia. Espera impacient perquè aparegui a la part superior de la pantalla el gerundi del verb escriure. Li sembla sentir les campanetes. De tant que ho desitja, les té ficades al cap. No està boja, és amor, un sentiment nou per a ella, que tan aviat li fa volar mil papallones a l'estómac com la turmenta. En la seva vida res no és el que sembla, però ella, que sempre es queixa del final de les pel•lícules, aquesta vegada, que és la protagonista, està ben decidida a triar el final... O potser ho faràs tu?

Fitxa del llibre (valencià)  https://www.todostuslibros.com/libros/xenia-tens-un-whatsapp_978-84-489-3082-0

Fitxa del llibre (castellà)   https://www.todostuslibros.com/libros/xenia-tienes-un-wasap_978-84-698-0886-3

 Vols estar informat del nostre Club Detectillibres? envia al nostre Whatsapp (681281305) la paraula "ALTA DETECTILLIBRES 10" i et mantindrem informat

#Detectillibres, #Clubdelecturainfantil, #Clubdelectura, #lij, #infantil, #GemmaPasqual, #Xeniatienesunwasap, #Xeniatensunwasap #barcanova, #anaya, #AnaOncina
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android