N/D
CIUDAD(ES) CULTURA: una xarxa intercontinental de continguts digitals uneix Barcelona, Buenos Aires, Mèxic i Bogotà

CIUDAD(ES) CULTURA: una xarxa intercontinental de continguts digitals uneix Barcelona, Buenos Aires, Mèxic i Bogotà

Accés lliure

Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Bogotà i Barcelona inicien el projecte de col·laboració CIUDAD(ES) CULTURA a través del qual s’intercanviaran continguts digitals, amb la finalitat de fer de l’activitat artística i cultural un ampli pont de solidaritat i d’integració.

A través d’aquesta plataforma es compartiran en línia continguts culturals d’una gran diversitat, posant-los a plena disposició de la ciutadania, no només en l’actual situació de confinament generalitzat, sinó també en un futur, ja que neix amb la voluntat d'establir una aliança perdurable entre les ciutats.

La capital argentina, Buenos Aires, va crear el passat mes de març una plataforma en línia anomenada Cultura en Casa. Posteriorment, va convidar a compartir continguts la capital mexicana que va crear l’espai Capital Cultural en Casa. S’hi pot trobar teatre, cinema, música, dansa, visites i exposicions virtuals, jocs i desafiaments, cursos i tallers, però també propostes especialment pensades per als infants, entre moltes altres.

Ara s’hi sumen Bogotà i Barcelona, ampliant aquesta xarxa intercontinental de cultura amb majúscules: les quatre ciutats suposen, en conjunt, més de vint milions d’habitants, fet que suposa un gran potencial creatiu i una rica oferta cultural que des d’ara seran a l’abast de tothom.

Més informació en aquest enllaç.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/ciudades-cultura-xarxa-intercontinental-continguts-digitals-barcelona-buenos-aires-mexic-bogota
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android