Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
Cinema #desdecasa: els millors documentals i curtmetratges del Pati Llimona

Cinema #desdecasa: els millors documentals i curtmetratges del Pati Llimona

El Centre Cívic Pati Llimona proposa, amb la iniciativa Cinema #desdecasa, veure alguns dels millors documentals i curtmetratges elaborats els últims anys en els seus tallers de cinema. Petites grans històries, produccions de km 0, que conviden a la reflexió i remouen consciències.

S’hi poden trobar, per exemple, dues produccions elaborades dins del Taller de Vídeo Reportatge Documental: Bcneta Pesca Bajo Cerco, un retrat de la vida i dificultats dels pescadors de la Barceloneta, i també Banys Nous, un recull de testimonis que expliquen com intenten sobreviure les botigues en aquest emblemàtic carrer del districte de Ciutat Vella. Una altra peça nascuda al Pati Llimona és Semillas, en aquest cas al seu Taller de Curtmetratge, que aborda la cerca de parella en l’època de Tinder.

En aquest mateix entorn es poden trobar dues produccions més. D’una banda, Entre Fronteras, presentat al Festival de Cine Africano de Tarifa (FCAT), en què diferents protagonistes expliquen les realitats d’un planeta en ple desenvolupament i on les violacions dels drets humans prenen importància. De l’altra, Crudo, una proposta del Col·lectiu d’Estudis Llatinoamericans de Barcelona (CELAB), que trasllada l’espectador al Mercat de la Boqueria per viure les històries de dos recicladors de menjar.

Totes aquestes propostes es poden trobar a l’espai Cinema #desdecasa.


Accés lliure


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/cinema-desdecasa-millors-documentals-curtmetratges-pati-llimona
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android