N/D
'Pongamos el cuerpo' ens convida a combatre la pandèmia... amb moviment

'Pongamos el cuerpo' ens convida a combatre la pandèmia... amb moviment

Us convida a fer-ho la iniciativa Pongamos el cuerpo, una proposta de Si los martes fueran viernes. Les coneixeu? És un col·lectiu format per Valentina Azzati, Milagros García, Eugenia Cao i Sofía García Miramón, responsables d'un seguit de propostes escèniques basades en la improvisació que en els últims temps hem anat veient periòdicament en espais diversos de la ciutat (entre els quals La Caldera Les Corts, la Nau Bostik o el Graner). Les seves propostes consistien, per exemple, a triar un disc sense anunciar quin era i convidar després alguns artistes del moviment a improvisar durant tota la durada de l'elapé.

Aquests dies no han pogut convocar cap intèrpret ni artista del moviment a participar en les seves propostes però, des de la seva pàgina de Facebook, han pensat una manera perquè tothom qui ho desitgi pugui moure's, improvisar quatre passos o simplement fer uns quants salts, enregistrar-se i compartir-ho.

I és que el funcionament de Pongamos el cuerpo és molt senzill: sortiu al carrer o a algun espai públic durant l'horari permès i respectant en tot moment les distàncies de seguretat, no talleu vies de circulació ni causeu molèsties a ningú i, simplement, filmeu el vostre exercici de moviment, la vostra improvisació o la coreografia que heu creat que, això sí, ha de tenir una durada màxima de deu minuts. Després, ja la podeu compartir a les xarxes amb els hashtags #pongamoselcuerpo, #danzaestrabajo o #comunidadescena i etiqueteu en les vostres filmacions a Si los martes fueran viernes.

Podeu veure el resultat de l'experiència al Facebook del col·lectiu, on trobareu gent practicant a la platja, al pont de Vallcarca, en carrers i places o en qualsevol espai urbà que us pugueu imaginar. I vosaltres, ja hi heu posat el cos?

Si voleu saber més sobre la iniciativa Pongamos el cuerpo del col·lectiu Si los martes fueran viernes, visiteu el seu compte de Facebook.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/pongamos-cuerpo-convida-combatre-pandemia-moviment
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android