N/D
La 28a Mostra Internacional de Films de Dones s’adapta al moment i es projectarà a les llars

La 28a Mostra Internacional de Films de Dones s’adapta al moment i es projectarà a les llars

A causa de les mesures de contenció establertes per a la contenció de la covid-19, la primera part de la 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona s’adapta a la situació i es transforma en una programació en línia, gràcies a la col·laboració amb Filmin.

De l’1 al 14 de juny, per primera vegada a tot l’Estat, la Mostra presentarà, en versió digital, una panoràmica del cinema contemporani dirigit per dones, monogràfics de cineastes imprescindibles, propostes per als més petits de la casa i activitats paral·leles, que faran molt presents a les directores d’aquesta primera part de l’edició 2020.

Durant la primera quinzena de juny, doncs, els espectadors podran veure els documentals de la colombiana Marta Rodríguez, una pionera d’aquest àmbit als països de Llatinoamèrica. I també es proposa una sessió dedicada a la nord-americana Ursula K. Le Guin, precursora de la ciència ficció feminista i fabuladora atrevida de mons utòpics, que consistirà en una projecció i una tertúlia al voltant de la seva figura.

Dins la secció Panoràmica, clarament marcada per la mirada feminista de les directores participants, s’hi poden trobar un total de disset llargmetratges i curtmetratges, complementats per dos films per al públic infantil i activitats virtuals relacionades.

La programació sencera es pot consultar aquí.


Projeccions a través de Filmin


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/28a-mostra-internacional-films-dones-filmin-casa
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android